Translate

Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2013

Πως γλασάρουμε μια τούρτα

Στο προηγούμενο επεισόδιο κόψαμε τα κέικ και δημιουργήσαμε τα παντεσπάνια. Σ' αυτό το "διαδικτυακό μάθημα" θα γλασάρουμε σωστά και θα μάθουμε μερικά μαγικά τρικ! Συνιστώ να μην κάνετε την τούρτα με τα φρουτένια κέικ που έχω συστήσει προηγουμένως. Θα σας δώσω στη συνέχεια πιο ελαφριές συνταγές για να κάνετε τις διώροφες τουρτίτσες σας, εκτός από όμορφες και πεντανόστιμες.
Τα κέικ που έκανα είναι πολύ νόστιμα μόνο, αλλά πολύ βαρύ βγήκε το γλυκό με τόσα φρούτα αποξηραμένα. Προτίμησα αυτού του είδους το κέικ για το tutorial, γιατί κρατάνε περισσότερο καιρό χωρίς να στεγνώσουν και επειδή δεν ήξερα να υπολογίσω το χρόνο που θα μου πάρει, για να κάνω το tutorial αυτό.
Πάμε να σας μάθω να χτίζετε την τούρτα και να την γλασάρετε, με δύο επεισόδια αυτή τη φορά, για να τελειώνουμε σιγά σιγά με τη βάση, και να πάμε έπειτα στη ζαχαρόπαστα και στο στολισμό.


                

                


Και συνεχίζουμε!

Το Τουρtorial στο facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου